Klacht: moter kapot

op 20 september 2017 over Gazelle in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn fiets was elf maanden en 27dagen oud en mijn moter is al kapot krijg wel een nieuwe moter van mijn elecktriesche fiets maar ben niet tevreden dat hij nu al een maand binnen is .heb mijn fiets wel vandoen voor naar mijn werk tegaan zo ik niet kan auto rijden en geen bus vervoer heb woon wel 15 km van werk dus is dat gaan en keren 30 km .ben dan ook al 59 jaar hoop toch dat ik hem vlugger terug kreeg daar ik toch voor een klasse fiets koos

Gewenste Oplossing:

dat ik hem vlugger terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gazelle

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gazelle nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mevrouw de schuymer chantal