Klacht: Mooie beloftes door verkoper. Slechte inzet

op 04 maart 2016 over MKB Sem in de categorie Internetbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na maanden te betalen geen inzet. Geen rapport, matige teksten, geen adviezen, geen gehoor aan klachten.m, geen uren verantwoording, geen backlinks. Ik heb er zelf geen verstand van, maar hun zeker niet. Ben nu een rechtzaak gestart. Iedereen die mee wilt doen tegen dit misterieus bedrijf wat nu online marketing heet, kan zich aanmelden.

Gewenste Oplossing:

Ik wil het contract ontbinden. Ik ga tot in de rechtzaal.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar MKB Sem over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door MKB Sem in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Haffkaml