Klacht: Mode-Statements komt haar verplichtingen niet na

op 18 juni 2017 over Mode-Statements in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb begin dit jaar een set met verschillende kettingen besteld. Er werd me even later via e-mail gemeld dat deze binnen 5-7 werkdagen verzonden zou worden. Helaas, een week later kreeg ik een mail dat het nog bijna een maand kon duren. Hierna heb ik nog twee keer een mail ontvangen dat het nog langer zou duren. Uiteindelijk, in een vijfde (!) mail kwam er nog een update over de levering (wat nog later zou zijn), met daarbij de mogelijkheid dat ik ook mijn geld terug zou kunnen krijgen. Ik heb meerdere keren duidelijk kenbaar gemaakt dat ik voor die laatste optie wil gaan, maar ik ontvang geen respons.

Gewenste Oplossing:

Als ik daadwerkelijk het volledige bedrag terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Mode-Statements over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door reneeep