Klacht: Mocht niet mee

op 23 juli 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de bus hangt een kastje om je saldo op te halen. Dat was kapot. En toen mocht ik niet mee van de buschauffeur. Maar dat is toch niet míjn probleem! Dan moeten ze er niet zo’n kastje neerhangen of er voor zorgen dat hun apparatuur werkt! Ik jeb hierdoor wél een belangrijke afspraak gemist! Veolia bedankt!!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik hiervoor schadevergoeding krijg voor mijn gemiste afspraak.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dajanastefani