Klacht: Mobiel nog NIET gekregen

op 30 september 2016 over KPN Mobiel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn mobiel ingeleverd voor reparatie Bij KPN winkel Amersfoort ( Utrechtsestraat), 6 weken later heb ik hem nog niet. winkel is dicht wegens renovatie. NIEMAND die mij kan vertellen waar mijn mobiel is en wanneer ik hem weer krijg. WAARDELOOS!!!!

Ik heb ook een mail gekregen van hun reparatie center dat mijn moebiel gerepareerd is en retour gestuurd is naar de winkel. Ik krijg maar GEEN antwoord op mijn vragen. Klantenservice kan niks voor mijn doen. KPN XL Amerfoort doet ook maar niks. Slechter heb ik nog niet getroffen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn mobiel heb en mijn abonnement bij hen opgezegd is!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Mobiel

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Mobiel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Stevia Jamen