Klacht: misvormt na uitkoken

op 31 juli 2016 over Avent in de categorie Kinderen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorige week een nieuwe fles gekocht van avent. omdat dit merk mij heel goed beviel. nu heb ik de flessen uitgekookt en heeft er 1 fles andere vormen gekregen en hij kan ook niet meer staan want de onderkant is bol! ik vind dit niet kunnen want ik blijf niet aan het kopen.. anders ben ik echt genoodzaakt om op een andere flessen over te gaan!!

dit is al de 2e keer dat het gebeurt de eerste keer heb k het door de vingers gezien maar nu al een 2e fles vind dat echt zonde en ook zonde van me geld!

Gewenste Oplossing:

Eventueel nieuwe flessen!!
Tegoedbonnen!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Avent

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Avent nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maryniels1289