Klacht: Misleiding in het verkoop gesprek en vraag om ontbinding van het contract.

op 04 augustus 2016 over MKB Clickservice in de categorie Marketingbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enige tijd geleden heb ik een bezoek gehad van een vertegenwoordiger van dit bedrijf, hierbij zijn beloftes gedaan die in zijn geheel niet stroken niet met het ondergetekende exemplaar.
De vertegenwoordiger heeft belooft mijn website welke verre van af is, compleet te wijzigen, te onderhouden en tegelijkertijd zorgen voor meer bekendheid en klanten. Deze vertegenwoordiger kwam op een ongunstig tijdstip waarvoor ik een paar uur heb moeten vrij plannen om hem te woord te kunnen staan. Na afloop van het gesprek moest er direct een contract ondertekend worden en er was geen tijd om dit door te lezen, waarop uw vertegenwoordiger de vraag is gesteld of het verhaal wat hij mij verkoopt ook zo op papier staat, dus ook alles wat hij beweerde ook zo op papier stond.
Met een volmondig “ja” van de vertegenwoordiger ben ik hiermee akkoord gegaan.

Hierop heb ik mijn bestaande overeenkomst met mijn huidige websitebouwer opgezegd aangezien dit bedrijf alles zou gaan doen voor ons bedrijf.

Na een kort telefoontje na het weekend kwam ik er tot mijn ontzetting achter dat dit in zijn geheel niet waar is. De onderneming bouwt en onderhoud in zijn geheel geen websites. Ik ben dus zwaar misleid door hun vertegenwoordiger.

Overleg met een juridisch adviseur heeft ons doen besluiten direct dit bedrijf aan te schrijven en het contract op te zeggen en daarmee alle incasso’s te storneren. Misleiding kan niet leiden tot een rechtsgeldig contract.

Het bedrijf heeft mij ernstig misleid en op kosten gejaagd.
Het bedrijf beweert dat het er voor de kleine ondernemer is en dat ze de kleine ondernemer gaan helpen meer klanten te krijgen en weinig omkijken meer zal hebben naar hun website.
Dit bedrijf bedrijf liegt en misleid.

Ondertussen reageren ze op geen enkele aangetekende brief waarin wij eisen om onmiddellijke ontbinding van het contract echter blijven ze ijskoud doorgaan.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik krijg waar ik om vraag: ontbinding van het contract.

Supertevreden zou ik zijn als de vertegenwoordigers van dit bedrijf de cel in gaan wegens fraude en misleiding

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar MKB Clickservice over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door MKB Clickservice in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Henk-400