Klacht: Misleiding en ontbinding van contract

op 13 mei 2016 over MKB Clickservice in de categorie Marketingbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Klacht:
Ik werd gebeld door MKB, zij vertelde mij dat zij gratis een klein aantal bedrijven wilde helpen door middel van het beter vindbaar maken van de websites. Dit vond ik erg vriendelijk en ik voelde mij vereerd dat MKB mij wilde helpen, hierop volgde een gesprek. Gisteren 12 mei hadden we afgesproken. Nogmaals in het telefoongesprek gaf zij herhaaldelijke aan dat de hulp volledig gratis en vrijblijvend is.

Vervolgens tijdens onze afspraak legde hij MKB clickservice uit. Had mooie praatjes en gaf mij het gevoel dat MKB in MIJ zou investeren. Ik moest haar zelfs overtuigen WAAROM MKB in mij moet investeren. Uiteindelijk liet hij een prijzenlijst zien. Hij streepte alle misleidende bedragen door en zei dat voor mij een speciale aanbieding had: 7,95 euro per dag. In totaal 235 euro per maand en blijkt achteraf ook nog eens exclusieve bedragen te zijn dus exclusief de btw.

Voordat ik de papieren nog had getekend ging ze gelijk al bellen naar het hoofdkantoor om het in orde te maken toen ik haar vroeg van hé maar deze bedragen zijn anders als wat je net zei en niet alles staat nu op 0 euro wordt dat snel weg gepraat.

De methode van het opdringerig verkopen zette mij volledig op het verkeerde been. Ik had mij na het gesprek snel bedacht en ik wilde gelijk aangeven dat ik de dienst niet wil afnemen. Gelukkig had hij aangegeven dat hij 24/7 bereikbaar is, dit is ook een leugen want het telefoonnummer is niet bereikbaar.

Kortom: een slechte gang van zaken!

Gewenste Oplossing:

Als het contract per direct kostenloos ontbonden wordt en ze hopelijk stoppen met deze manier van misleiding van kleinere bedrijven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar MKB Clickservice over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door MKB Clickservice in behandeling genomen

Bericht van MKB Clickservice

5 maanden geleden - Uw annulering wordt in behandeling genomen. Kunt u ook uw annulering mailen naar info@mkbclickservice.nl? Dan kunnen wij vandaag nog de annulering doorvoeren en het dossier sluiten.

Reactie van de melder van de klacht Natasjasjewelsandmore

5 maanden geleden - Ik heb zojuist een bericht gestuurd met verzoek tot annulering.

Reactie van de melder van de klacht Natasjasjewelsandmore

5 maanden geleden - Helaas heb ik nog steeds geen bevestiging van de annulering mogen ontvangen van mkb clickservice! !!

Bericht van MKB Clickservice

5 maanden geleden - U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Wij vragen om uw begrip daar we ons direct na het pinksterweekend bevinden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat MKB Clickservice een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MKB Clickservice

Heeft op 18 mei 2016 om 10:18 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste ondernemer van Natasjas Jewels And More

Uw annulering is eerder door ons in behandeling genomen en de getekende overeenkomst is kosteloos geannuleerd. U hebt daarvan een bevestiging ontvangen via de mail. Wanneer u algemene vragen heeft of vragen aangaande bovenstaande dan horen wij graag van u.

Met vriendelijke groet,

MKB ClickService

Alle klachten die gemeld zijn door Natasjasjewelsandmore