Klacht: Misleiding

op 18 mei 2016 over MKB Clickservice in de categorie Marketingbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik ben benaderd door dit bedrijf voor een GRATIS website.
Al tijdens het maken van de afspraak geïnformeerd naar de GRATIS website, ja het was inderdaad GRATIS!
Vandaag gesprek gehad met meneer????. Het was een erg goed verhaal en het zag er goed uit, totdat we op de kosten kwamen, die zagen er niet goed uit.
het bleek dus te gaan om een maandabonnement van €235.
Is dit GRATIS??NEE!!
De vertegenwoordiger vertrok na dik een uur, en ik zou zijn kaartje nog krijgen, maar hij had zo’n haast om te vertrekken dat ik niks gekregen heb. Ook zijn offerte kon hij niet laten liggen!
Volgens de wet KOA ( Kopen op Afstand) heb ik als zakelijke klant /consument 14 dagen bedenktijd, en die kreeg ik dus niet!
Ik mocht per direct tekenen daar deze aanbieding alleen maar vandaag gold.
Het zou fijn zijn als het bedrijf de algemene richtlijnen van de Reclame Code Commissie zou kennen en volgen, met name de wet KOA.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als dit bedrijf stop met het geven van halve informatie. Als tijdens het eerste telefonische contact aangegeven wordt dat het gaat om een maandabonnement van ten minste € 235 dan zijn er 80% minder afspraken en bezoeken.
Ook zou het handig zijn als de vertegenwoordiger zijn visitekaartje meenam op bezoek en tenminste het fatsoen had om de offerte achter te laten bij de prospect.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar MKB Clickservice over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door MKB Clickservice in behandeling genomen

Bericht van MKB Clickservice

5 maanden geleden - Beste heer Vroegindewey, Allereerst betreuren wij het dat u geen goed gevoel heeft overgehouden aan het contact met ons. Graag lichten wij het een en ander toe middels deze reactie. Wij hebben het telefoongesprek nog eens beluisterd en hebben u gelukkig niet verkeerd voorgelicht. Het kan wel zijn dat u er een andere invulling aan gegeven hebt. Wij komen inderdaad vrijblijvend bij u langs om onze diensten voor te stellen. Anders dan gebruikelijk in onze markt vragen wij geen investeringskosten, die nemen wij voor onze rekening. Er is bij ons dus geen sprake van opstartkosten. Aan onze diensten zit een prijskaartje verbonden en wij begrijpen uit uw reactie dat dit u duidelijk is. Anders dan bij de wet KOA heeft de wetgever overigens geen bedenktijd voorzien voor zakelijke overeenkomsten. Bij MKB Clickservice zijn wij er helder over dat wij wel een bedenktijd voorzien. Dit vinden wij erg belangrijk. Wij danken u voor uw feedback en nemen telefonisch contact met u op om te bezien hoe hier onduidelijkheid over heeft kunnen bestaan. U wordt dan ook door één van onze medewerkers benaderd. Met vriendelijke groet, MKB ClickService

Reactie van de melder van de klacht Telmarck

5 maanden geleden - Ik ben een paar uur na deze klacht gebeld door een jongeman van het bedrijf. Hij had het gesprek nageluisterd en kon niks bijzonders vinden in het gesprek waardoor ik in de veronderstelling zou zijn dat ik misleid was. Ik heb herhaald dat er in het gesprek met geen letter gesproken werd over een af te sluiten abonnement van € 235 per maand wel te verstaan!. Hij zou deze opmerking "meenemen in de evaluatie" want dat was wel een "aandachtspuntje". Ik heb hem uitgelegd dat er een pagina alleen aan klachten van zijn bedrijf staat op Klacht.nl, maar dit werd weerlegd doordat de jongeman mij vertelde dat er vele tevreden klanten waren die ook genoemd zijn op de website. Als ik de zeer recente klachten o.a. van gisteren en eergisteren lees, dan denk ik dat dit een doekje voor het bloeden was en dat het bedrijf gewoon doorgaat met zijn praktijken. Zoals altijd geld: een gewaarschuwd mens telt voor 2......

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat MKB Clickservice een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MKB Clickservice

Heeft op 19 mei 2016 om 15:34 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste meneer Vroegindewey,

U bent inderdaad gecontacteerd door één van onze medewerkers. Zoals besproken vinden wij het vervelend dat u zich misleid heeft gevoeld. Helaas verdraait u een aantal zaken die telefonisch besproken zijn. Voor nu kunnen wij niets voor u betekenen daar u geen klant bent van MKB Clickservice.

Met vriendelijke groet,

MKB ClickService

Alle klachten die gemeld zijn door Telmarck