Klacht: Misleidende verkoop en hoge rekening

op 26 september 2016 over Bralex in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kon van forskolin naturals (bralex.nl) het product 2 weken gratis proberen normaal kost het 100 euro maar nu was het 0 euro dat stond er wel bij, dus heb ik het besteld. Ze sturen meer op maar er is nergens duidelijk vermeld dat je de resgbterug moet sturen of daar maar toe. Nu heb ik een rekening van ruim 124 euro bij afterpay die dreigt met een incasso bureau. Met beide heb ik contact gehad en van beide geen reactie of een standaard reactie. Ik zit met een product dat ik niet wil maar door geen of een standaard reactie kan ik dit niet retouneren laat staan dat veel klanten die dit doen hun pakje weer gewoon terug krijgen omdat het adres niet klopt of omdat het niet aangenomen word. Ook volgens PostNL worden de pakketjes verdacht veel retour verzonden aan de mensen die pakketjes terug sturen naar bralex.nl/forskolin naturals

Gewenste Oplossing:

Als de rekening van 124 euro word geschrapt en het zou fijn zijn als ik dit product (gratis) retour zou kunnen sturen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Bralex in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bralex een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bralex

Heeft op 27 februari 2017 om 13:59 geantwoord

Geboden Oplossing:

Op 21 september 2016 is de factuur bij AfterPay geannuleerd. Omdat het volgens de klant onduidelijke omschrijving is geweest betreffende onze actie.

Wij hebben de website forskolinnaturals.nl ook volledig aangepast, zodat het heel duidelijk is wat men aankoopt om dit soort misverstanden te voorkomen.

Wij hopen dat alles naar tevredenheid is opgelost.

Alle klachten die gemeld zijn door Flaps