Klacht: MISLEIDENDE VERJAARDAG ” CADEAU”

op 10 mei 2016 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als je jarig zou zijn, kreeg je een cadeau van ici. Achteraf heb ik niks ontvangen, heb erover moeten mailen, na mijn verjaardag kreeg uiteindelijk een kortingsbon om te besteden vanaf een aankoop van 25 euro. Wat een geldklopperij. Moet ik ook nog verplicht iets kopen van 25 euro, en je bent notabene jarig, en de korting is ook gelimiteerd, op aantal merken, en niet geldig icm andere kortingen.
Ik koop hier nooit meer iets. Er zijn zoveel klachten over dit bedrijf. Ik heb mijn lesje gehad, met al die misleidende verhalen van hun.

Gewenste Oplossing:

heb ik geen behoefte meer aan, ik ga voortaan ergens anders mijn geuren etc kopen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door