Klacht: Misleidend contract waar niets meer aan te doen is

op 17 mei 2016 over MKB Clickservice in de categorie Marketingbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook wij zijn helaas is de vlugge praatjes van MKB clickservice getrapt. Komen binnen met mooie praatjes en gouden bergen. Gouden bergen? Ja voor de directie van MKB clickservice waarschijnlijk wel ja.

November 2015; 2 verkopers komen langs, met een prachtig goed doordacht verhaal over betere vindbaarheid op internet en speciale aanbiedingen. Als beginnend ondernemer wil je niets anders dan beter gevonden worden, hier spelen zij handig op in.

Ze beloven tekstpagina’s, speciale pagina’s, en extra omzet. De enigste die extra omzet heeft is MKB Clickservice. Speciale pagina’s? Ze vullen gewoon je website verder in, niks speciale pagina’s.

Google adwords specialist? Als MKB Clickservice zo goed is met google adwords dan hadden ze geweten dat een campagnelink moet uitkomen op de pagina waarmee geadverteerd wordt en niet op de homepage.

Uiteindelijk in februari 2016 contact gelegd met MKB clickservice omdat ik van mening ben dat je het wel een kans moet geven. Ik ben niet tevreden met de diensten van MKB Clickservice, maar daar hebben ze geen boodschap aan. Je kunt wel van ze af, maar dan moet je even € 1800,00 betalen, en dan ben je overal vanaf. Dit wordt verteld alsof het de normaalste zaak van de wereld is en ze niet begrijpen waarom daar zo moeilijk over gedaan wordt.

Ik, en met mij andere ondernemers zijn enorm de dupe van deze praktijken en er zijn zelfs al voorbeelden van ondernemers die in financiële problemen komen door MKB Clickservice.

Als MKB clickservice doet wat het beloofd, had deze firma voor andere ondernemers extra klanten opgeleverd en had iedereen met plezier betaald. Maar MKB Clickservice levert alleen voor zichzelf extra omzet op.

Inmiddels zijn we ruim 7 maanden verder, heeft het mij bijna € 2000 euro gekost en heeft het 0 euro extra omzet opgeleverd.

Gewenste Oplossing:

Als het contract op een normale manier ontbonden kan worden en ondernemers niet meer de dupe zijn van de prachtige verhalen van de verkopers van MKB Clickservice

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar MKB Clickservice over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door MKB Clickservice in behandeling genomen

Bericht van MKB Clickservice

5 maanden geleden - Beste Knuiman, Het is spijtig om te horen dat u ontevreden bent over de samenwerking met MKB ClickService. Derhalve zou ik graag alvast een en ander willen toelichten. In de eerste productiefase hebben wij aangeboden landingspagina's te ontwikkelen, maar hebben wij ook geadviseerd om voor uw eigen webshop te adverteren. Destijds bent u akkoord gegaan om te adverteren voor de webshop en heeft u ervoor gekozen om geen gebruik te maken van deze dienst. Dit alles in overleg met u. Eens de AdWords-campagne gereed hebben wij de huidige links van de webshop gebruikt. Deze zijn in de tussentijd gewijzigd waarover wij niet op de hoogte waren gesteld, en dus hier ook niet op in konden spelen. Gelieve dit in de toekomst door te geven aan uw campagnebeheerder; we werken immers samen voor het beste resultaat. Desalniettemin willen wij graag uw klacht rondom de samenwerking behandelen waarvoor uw persoonlijke accountmanager op zeer korte termijn contact met u opneemt om een en ander met u te bespreken. Vertrouwende erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, MKB ClickService

Heeft op 18 mei 2016 om 08:26 geantwoord

Dit is geen oplossing, dit is afschuiven van schuld wat jullie doen. Er zijn in onze webshop geen links veranderd door ons. Ik begrijp dat er geen garanties gegeven kunnen worden over conversie, maar zoveel geld uitgeven dat niets aan omzet oplevert, niet tevreden over jullie oplossing zijn en vervolgens niet op een normale manier afscheid van elkaar kunnen nemen is ronduit schandalig!

Bericht van MKB Clickservice

5 maanden geleden - Beste meneer Knuiman, Uw accountmanager heeft u gister gesproken over bovenstaande kwestie. Besproken is dat wij dit intern overleggen. U ontvangt hierover morgen een terugkoppeling via de mail. Met vriendelijke groet, MKB ClickService

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat MKB Clickservice een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MKB Clickservice

Heeft op 12 augustus 2016 om 13:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste meneer Knuiman,

U heeft contact gehad met uw accountmanager en jullie zijn samen tot een oplossing gekomen.

Met vriendelijke groet,

MKB ClickService

Alle klachten die gemeld zijn door Knuiman