Klacht: Miscommunicatie/fout op fout Plaggenmars Incasso/ Telegraaf

op 12 augustus 2016 over Telegraaf in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Telegraaf,

Graag op korte termijn een oplossing voor deze langdurige miscommunicatie. Zie onderstaande mail welke is verzonden naar Plaggemarsincasso. Graag ontvang ik per direct de telegraaf. Hopelijk komt deze boodschap nu duidelijk over. Heel vervelend slechte communicatie via derden.

Beste R. Veerling,

Zoals ik in mijn vorige mail schreef. Ik heb geen bericht ontvangen na toezegging van de telegraaf om mijn overeenkomst, welke de telegraaf eenzijdig heeft beëindigd, te hervatten. Nogmaals de telegraaf heeft een automatische machtiging van mij ontvangen en ik ga ervan uit dat de overeenkomst wederom wordt hervat. Het is mij in het geheel onduidelijk daar ik waarom deze overeenkomst was beëindigd, deze niet wordt hervat en het is mij in het geheel onduidelijk wat er nu van mij wordt verwacht. Lijkt mij nogmaals een miscommunicatie welke voortduurt aangezien u Plaggemars als derden de communicatie voert en voortzet.

Graag zou ik een schrijven ontvangen voor de doorstart van mijn abonnement telegraaf (graag op korte termijn) waarvoor ik een automatische machtiging eerder heb afgegeven.

Mvg,

Miranda Fens
Stadshaven 2
5256BA Heusden

06-12457710

Gewenste Oplossing:

Hervatten abonnement Telegraaf. Geen incassokosten daar er fouten zijn gemaakt bij de telegraaf. Zie eerdere mailwisseling waar deze fouten zijn erkend.

Alvast bedankt

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Telegraaf over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Telegraaf in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Telegraaf een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Telegraaf

Heeft op 12 augustus 2016 om 08:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Fens,

Wij vinden het vervelend om te vernemen dat er in het verleden sprake is geweest van een miscommunicatie en deze kwestie tot op heden niet is opgelost.

Excuses voor het ongemak.

Wij zijn momenteel in contact met Plaggemars en de financiele afdeling hierover en zijn in afwachting van een terugkoppeling. Zodra wij deze hebben, berichten wij u over de genomen beslissing.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,

SA- De Telegraaf

Heeft op 22 augustus 2016 om 19:06 geantwoord

Deze zaak duurt al ruim een half jaar.... Er wordt al ca. een half jaar gewerkt aan een oplossing. Tot op heden nog niets vernomen. Meerdere keren verzocht mijn abonnement te hervatten. Tot op heden geen reactie. Inmiddels geen interesse meer in de telegraaf (helaas olympische spelen voorbij) Maar het volledige bedrag overmaken voor een mini Ipad (cadeau) die inmiddels al ruim een jaar in mijn bezit is, voelt niet correct. Nogmaals middels een fout bij telegraaf is het abonnement stopgezet. Tot die tijd voert Plaggemars de communicatie (helaas loopt dit fout en sleept de situatie voort)

Mvg,

Miranda Fens

Alle klachten die gemeld zijn door Mirandafens