Klacht: Minder post tot geen post meer

op 09 oktober 2011 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds al 2 maanden krijg ik minder tot geen post op 1063 GH Amsterdam. Deze maand heb ik mijn tijdschriften niet ontvangen maar ook mijn loonstrook niet, terwijl ze wel gestuurd zijn. Ik heb via email contact genomen met TNT Post. Ik krijg vrij snel een aardige mail maar zonder oplossing. Ik vind wel ernstig dat ik mijn loonstrook niet ontvang. Wie gebruik mijn loonstrook? Ik vind ook vervelend dat ik mijn tijdschriften niet ontvang (Kampioen, tijdschrift uit Frankrijk waar ik een artikel heb geschreven, tijdschrift van het NKI-AVL ziekenhuis)Ik ben bang dat ik ook problemen krijg omdat ik de rekeningen niet ontvang. Behalve zeggen dat ze het vervelend vinden, doet de TNT-Post helemaal niets om het probleem te oplossen.Het zou wel binnen 5 dagen door een manager van de TNT-Post gekeken worden. Ik wacht nog steeds op een bericht van TNT Post.

Gewenste Oplossing:

Ik zal tevreden zijn als ik mijn post krijg, zoals iedereen in het land.

Alle klachten die gemeld zijn door C.N Tillier