Klacht: mijn rijbewijs nog te kort geldig (nog ruim anderhalf jaar geldig)

op 15 februari 2018 over Online Pakket Dienst in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ze komen mijn telefoon bezorgen, man belt keurig dat hij er over 20 minuten is, scant mijn rijbewijs en zegt vervolgens dat mijn rijbewijs nog te kort geldig is. het is nog anderhalf jaar geldig. vanuit tele2 vonden ze dit ook bijzonder vreemd. ik heb aan de telefoon doorgegeven aan de juffrouw van tele2 tot wanneer mijn rijbewijs geldig is, en dat was prima in orde. maar goed mijn telefoon werd weer meegenomen.nu weer opnieuw bestellen en weer wachten, zeer slecht.

Gewenste Oplossing:

die bezorger heeft er geen verstand van.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar Online Pakket Dienst over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door vitara3