Klacht: met verkeerde Boarding Pass in vliegtuig

op 08 augustus 2016 over Air berlin in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

03 augustus van Mallorca terug gevlogen naar Dusseldorf. Echter, ondanks wij met 3 personen op een ticket stonden, ben ik alleen in een ander vliegtuig geplaatst. Dit zonder vermelding hiervan. Op mijn boarding pass staat een ander nummer dan bij het vliegtuig hoort waarmee ik heb gevlogen. Gezien alle veiligheids regels die ook nog overal zeer aangescherpt zijn totaal niet acceptabel en zeer onveilig.

Gewenste Oplossing:

Wanneer Air Berlin mij serieus neemt en deze klacht naar behoren oplost. Gepast zou zijn als zij een gedeelte van de kosten van de retourvlucht zouden vergoeden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Air berlin

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Air berlin nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MiriamDinah