Klacht: Melk niet goed

op 06 juli 2017 over Campina in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs heb ik lactose vrije melk aangeschaft. Houdbaarheids datum is t/m 17.08.17 alleen was deze waarschijnlijk al eerder over datum. Jammer dat dit gebeurd, want dit was de eerste keer dat ik lactose vrije melk haal van campina, vervolgens zie ik dat de melk helemaal niet goed is. Verder heb ik er niets aan toe te voegen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer jullie een lactosevrije normale melk prduceren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Campina

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Campina nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mediha Senlikoglu