Klacht: Melding geweigerd door geadresseerde maar was gewoon thuis en niemand gezien!

op 20 juli 2016 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pakket zou vrijdag tussen 11.00 en 15.00 aangeboden worden. Op de site stond dat ik niet thuis was en volgende dag opnieuw aangeboden zou worden. Ik ben de hele dag thuis geweest en er ligt geen kaartje in de bus. Zaterdag ook weer thuis gebleven en zou weer tussen 11 en 15 langskomen. Op de site zie ik tot mijn verbazing om 14.30 op de site dat de geadresseerde pakket geweigerd heeft en retour afzender is. Vreemd allemaal aangezien weer niemand aan de deur is geweest. Vervolgens kan je ook niemand bereiken!!!

Gewenste Oplossing:

Bezorger moet gewoon z'n werk doen! Briefje achterlaten en zorgen dat je de desbetreffende bezorger kan bereiken! Ruimere openingstijden van de klantenservice!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 20 juli 2016 om 16:54 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Elaina,

Hartelijk dank voor uw bericht. Volgens mijn gegevens heeft de verzender ons doorgegeven dat de zending geannuleerd was en dus retour moest komen. Uit uw verhaal begrijp ik dat dit niet het geval is. Ik wil u dan ook vragen om contact met de verzender op te nemen, de zending is retour en zij zullen de zending dan ook opnieuw moeten versturen.

Vriendelijke groet,

Sanne
DHL Parcel Webcare

Heeft op 20 juli 2016 om 21:09 geantwoord

De vrijdag was er nog niets bekend en was er door de bezorger aangegeven dat ik niet thuis was (dat was ik overigens wel!) En er lag ook geen kaartje in de bus. Dus deze info klopt niet. Er was overigens maar 1 pakket geannuleerd en niet twee dus als de bezorger vrijdag gewoon was langs gekomen wat ook zijn werk is was er niets aan de hand!!

Alle klachten die gemeld zijn door Elaina