Klacht: Meerdere pakketten vermist

op 12 mei 2020 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen woensdag zijn er meerdere pakketten bij mij opgehaald door jullie bezorger echter zie ik op geen van de tracktracé codes activiteit
Het gaat om de volgende codes:
3SMYPA941114882-NL
3SMYPA720891566-NL
3SMYPA1159541-BE

Gewenste Oplossing:

Als de pakketten weer volgbaar zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 12 mei 2020 om 11:20 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer,

Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat er nog geen updates zijn verschenen in de status van een aantal door u verzonden pakketten. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Ik begrijp dat u duidelijkheid wilt over de status van uw pakketten. Graag reageer ik op uw bericht.

Door de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus en het feit dat er meer pakketten verstuurd worden is het drukker dan normaal. De verwerking van pakketten kan hierdoor langer duren dan gebruikelijk. Volgens mijn informatie zijn twee van de drie zendingen inmiddels afgeleverd, de derde zal naar verwachting ook spoedig afgeleverd worden.

Omdat uw pakketten verstuurd zijn via MyParcel raad ik u aan voor verdere vragen, klachten of de status van uw zendingen contact op te nemen met MyParcel via www.myparcel.nl

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, vragen wij u contact op te nemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl

Met vriendelijke groet,

PostNL Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Vincenttb