Klacht: Medishe keuring is een last.

op 04 oktober 2017 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een aantal jaren ben ik, een eerlijk geweest tegen CBR, dat ik, onder behandeling van ziekenhuis bent, Van fysiotherapie niet een grote probleem was alleen maar voor me, been als ik, lang zit of liep kreeg ik, krampen, maar nu zijn we, 8 ongeveer jaar verder en CBR wilt nog zoon Medische rij-test hebben terwijl me, huisarts en ziekenhuis geen verdere informatie meer heeft dat het gewoon super gaat dat er geen blijvende klachten meer aanwezig zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik, zou, het netjes vinden als er eens een einde komt aan me, medische dossier, dit is zware last wat veel geld kost.
Medische adviseur van CBR: M. Vos.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Reactie van de melder van de klacht Benny Bartos

2 weken geleden - Goedmiddag Heer. Robin van klacht.nl. Vriendelijke bedankt, voor je, inzet. Een fijne dag verder toegewenst. Met Vriendelijke groet. Benny. B.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Benny Bartos