Klacht: Medion notebook blijkt geen Intel I5 zoals in folder staat maar een Intel Pentium

op 28 december 2017 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 28 december 2017 bezocht ik een Aldi filiaal. Ik had namelijk een notebook in de Aldi folder zien staan modelnr: Medion akoya notebook E6436 (Md 61600), met een Intel i5 processor zoals in de folder van de Aldi staat afgebeeld. Deze was vanaf 28 december 2017 verkrijgbaar ik een Aldi winkel. Maar eenmaal in de winkel blijkt deze laptop geen I5 processor te hebben maar een Intel Pentium Inside. Dit vond ik een grote teleurstelling en een misleidende advertentie en reklame.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de Aldi geen misleidende reklame maakt over een Intel I5 processor. Dit was een grote teleurstelling voor mij.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Manoetje2