Klacht: matras na 3jaar kapot

op 10 augustus 2017 over Swiss Sense in de categorie Bedden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 3 jaar is de steunbalk in ons matras kapot wij moeten nu 100euro betalen voor een nieuw matras. Zo krijg je een duur bed als je iedere 3 jaar weer een nieuw matras moet. Of ik moet afvallen want zeggen ze dat ik te zwaar ben voor t matras,ik ben 192cm lang en weeg wel100 kilo. Jammer dat ze met de verkoop niet zeggen dat de Swiss sense matrassen dat niet kunnen hebben.

Gewenste Oplossing:

Als wij een goed matras en betere voorlichting krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Swiss Sense over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Swiss Sense in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Steven 1949