Klacht: Matras ingezakt

op 27 augustus 2017 over Decor wonen & slapen in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Niet eens een jaar geleden heb ik een boxspring nij Decorwonen gekocht.
Nou helemaal blij tot ik op de internet dingen zag jeetje levering kwaliteit enzo.
Duurde langer dan 12wk dat ir geleverd is.in de winkel werd me verteld dat de bezorgers gaan de bed en bezorgen en naar boven brengen en in elkaar zetten zonder een probleem. Nou helemaal niet waar. Dus de bed is er en met de hulp van me buurman is ie boven in me slaapkamer.
Na een maand of twee merkde we dat het al niet zoo lekker licht, maar nu is het 4 of jbijna 5 maanden geleden is de matras helemaal ingezagt. Terwijl het werd gezegt je hebt 10 jaar garantie op matrassen. Nou echt niet hahaha!!
Dus wat moet ik ermee niet eens half jaar oud bed die ons 1000 euro heeft gekost..

Gewenste Oplossing:

Een nieuwe matras zonder Wacht tijd krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Decor wonen & slapen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Decor wonen & slapen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Monika123