Klacht: Mankementen Samsung Galaxy S3 mini

op 16 oktober 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

November 2015 heb ik een Samsung Galaxy S3 mini gekocht bij Kijkshop.
Al snel na gebruik kwam ik erachter dat hij vanzelf uit en aan gaat, waarna ik hem 2 weken na aankoop ter reparatie heb aangeboden. Eenmaal terug was het probleem niet verholpen, dus ging hij voor de tweede keer naar de reparatie. Nu is er weer een probleem: met headset is het volume ineens velen malen zachter wanneer het volume bijna voluit staat, terwijl hij zonder headset gewoon het normale volume geeft. Ik ga voorzichtig met mijn telefoon om en er zit een hoesje omheen.

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Felicia Fetwee