Klacht: madiwodo kaart bij actieproducten

op 27 februari 2014 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo goede avond, ik had eerder een klacht ingediend dat ik nog steeds geen bioscoopkaartjes ontvangen had. ik krijg 2 madiwodo kaartjes. ik ben langs geweest bij kruidvat en zij zeiden dat ik via site moest doen en heb ik gedaan nog steeds geen antwoord ontvangen.

Gewenste Oplossing:

als ik mijn twee kaartjes ontvang... ik heb actieproducten genomen omdat ik kaartjes zou krijgen terwijl ik niets aan die producten heb. ik heb 2 mascara' s gekocht nou die zijn gewoon droog van binnen heb ik thuis liggen ik wil het terug brengen maar heb de bon gestuurd in envelop om kaartje teontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Kruidvat in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht dusko_38

11 maanden geleden - Nog steeds geen reactie ontvangen na maanden. Waarom bestaat deze site?

Alle klachten die gemeld zijn door dusko_38