Klacht: Maden in crackers

op 20 september 2016 over Bolletje in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer, mevrouw,

Mijn naam is Sharon Manvis ik eet wel vaker bolletje crackers maar het viel me op dat er maden in de crackers kunnen zitten het is nu al de 2ex dat ik een dicht pakket weg kan gooien.. Ik zou graag willen weten hoe dit kan en wat jullie hier aan kunnen doen. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Sharon Manvis

Gewenste Oplossing:

Als ik de crackers weer durf te eten..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bolletje

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bolletje nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sharonn