Klacht: Lumia 640 XL LTE ondeugend product

op 15 juli 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee maanden geleden heb ik bij MediaMarkt een Microsoft Lumia 640 XL LTE gekocht.Op dit moment is de interne opslagruimte van 8 GB overvol en dit toestel functioneert niet meer naar behoren.Here Drive+ en Here Maps zijn niet meer beschikbaar,ik werd gedwongen ook andere aap\’s te verwijderen om te kunnen bellen,smsen en mail verzenden en ontvangen.Maar dat kan ook met een telefoon van €75,- !!! Alles wat mogelijk was heb ik verplaatst naar de SD kaart.
Vooral bestand \’overig\’ van 2 GB is lastig en kan met geen een programma verwijderd worden (Storage Cleaner, Performance-Optimizer) Direct na aankoop was de oplader al stuk!

Gewenste Oplossing:

Ik kan de telefoon niet meer goed gebruiken en in dat geval wil ik graag het toestel inruilen voor mijn geld tenzij u mij hulp wilt aanbieden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Reactie van de melder van de klacht alexander.p

3 maanden geleden - Ik ben inmiddels bij MediaMarkt te Groningen geweest voor de technische ondersteuning maar de medewerker kon helaas het bestand 'overig' van 2 GB niet verwijderen. Fout van Microsoft, vond hij. En de producent Microsoft zwijgt als het graaf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door alexander.p