Klacht: loverdose van diesel

op 08 oktober 2011 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 2 oktober in leiden een verzoek gedaan voor een monster van de neiuwe parfum van diesel (loverdose). kreeg als antwoord dat ik eerst maar eens wat moest kopen voordat ik om een monster kon vragen. er kon wel wat op gespoten worden, maar omdat ik al parfum ophad leek mij dit geen effect hebben. voodat ik een nieuwe parfum koop wil ik dit altijd uitproberen. als ici mij een monster had gegeven dan had ik als de parfum mij was bevallen een aankoop bij ici gedaan.Slechte zaak ici!!!!!!!!!!Ben al jaren vaste klant.

Gewenste Oplossing:

Een monster van 1,5 ml van loverdose diesel en een beetje vriendelijke benadering in de winkel.

Alle klachten die gemeld zijn door cdegraaf