Klacht: Loslatende zool

op 05 september 2018 over vans schoenen in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Is het tegenwoordig normaal dat de zolen van de platform vans loslaten? Lage platform vans; zool compleet los na 2 maanden. Vastgeplakt, nu weer los en geen redden meer aan. Checkerboard vans platform hetzelfde verhaal, maar dan na 1 maand. Erg zonde van mijn 95 euro. Ik heb schoenen goedkoper gehad dan dat en zelfs die zolen zitten er nog aan. De kwaliteit vind ik echt niet oke voor 95 euro. Ik hoop dat jullie hier iets aan kunnen doen want hier word ik hartstikke ziek van. Zo koop ik natuurlijk geen Vans meer, wat ik heel jammer vind.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik iets van een tegoedbon krijg. Ik kan moeilijk mijn geld terug vragen of nieuwe schoenen. Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen. (Ik kan ook foto’s van mijn losgelaten zolen maken.)

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over vans schoenen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over vans schoenen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ji Sun