Klacht: Liposuctie Buik, Rug,Flanken.

op 24 april 2017 over Diana Gabriels Verweijen in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een liposuctie behandeling laten doen, maar ik ben helemaal niet tevreden omdat mijn bovenbuik niet gedaan is. Hierover ben ik reeds op gesprek geweest bij Diana en ook bij doktor C.de Mahieu, maar men heeft mij niks opgeleverd behalve een lening voor mijn behandeling die ik nu iedere maand aflost. Op de dag van de behandeling waren mijn papieren niet gemaild door Diana naar dokter Mahieu welke zones ik behandeld zou worden volgens Mahieu, maar dan nog krijg ik geen service of mijn geld terug. Ik ben heel erg teleurgesteld/verdrietig en weet geen raad meer.

Gewenste Oplossing:

Mijn billen zijn wel goed gedaan door dokter Mahieu.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Diana Gabriels Verweijen over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Diana Gabriels Verweijen in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Sharita.Tedjai.