Klacht: licentie werkt niet meer.

op 18 juli 2017 over Licentie4u in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 maanden nadat ik mn licentie heb gekocht(26-5-2017)is het vervallen ..ik kan ook via een hackerssite 2maanden een windows downloaden en dan heb je t zelfde na 2maanden vernieuwen… als microsoft het ontdekt krijg je dezelfde boodschap..mn mails worden niet beantwoord..geen enkele reactie van licence4u..oplichters.. wel een makkelijke manier om geld binnen te krijgen van argeloze mensen pas op ….ik zou graag weten waar ze ziten want t adres in hoorn is fake..

Gewenste Oplossing:

met een goed erkende licentie..

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Licentie4u

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Licentie4u nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sturarapie