Klacht: levertijd ruim overschreden

op 06 februari 2018 over Decor wonen & slapen in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 3 november 2017 overeenkomst heb ik een bank besteld en een aanbetaling gedaan. De levertijd zou tussen 8 en 12 weken zijn. We zijn inmiddels 13 weken later en mijn bank is tot heden niet geleverd!
Ik bel elke dag maar ik wordt aan het lijntje gehouden. Mij is verteld dat mijn bank misschien volgende week binnen zou komen.

Indien er sprake is van onvoorziene omstandigheden en overmacht zoals bedoeld in artikel 6 sub c van de algemene voorwaarden, dienen zij middels objectieve en verifieerbare bewijsstukken aan te tonen dat hiervan sprake is.

Gewenste Oplossing:

Als mijn bank geleverd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Decor wonen & slapen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Decor wonen & slapen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door K. El