Klacht: Levering nieuwe Iphone 4

op 10 oktober 2011 over Proassist in de categorie Verzekering - Zakelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben nu sinds juni 2011 bezig om mijn iphone 4 vergoed of vervagen te krijgen , doordat mijn oude iphone 4 gestolen is .
Na verschillende keren contact hebben gehad via de mail met de vraag wanneer ik mijn nieuwe iphone te gemoed kan zien krijg ik als antwoord dat de bestelling bij de leverancier ligt en dat die dus nog in bestelling staat maar dat is nu denk ik zo’n week of 4 geleden. De manier waar pro assist met zijn klanten om gaat vindt ik niet normaal , vooral niet met de slogan binnen 4 uur een vervangende of een nieuwe telefoon .

Gewenste Oplossing:

Met de levering van een nieuwe iphone 4 en als ze daar niet aan kunnen voldoen dan vergoeden ze mij het schade bedrag maar.

Bericht van Proassist

7 jaren geleden - Geachte heer/mevrouw, Wij hebben uw bericht gelezen en vragen uw contactgegevens te mailen naar Webcare@proassist.nl ovv gb35. Met vriendelijke groet, ProAssist Emelie Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door gb35