Klacht: Leuke actie van AH, Siemens Espresso-apparaat TK529NL

op 11 oktober 2011 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas was de machine slechts zéér beperkt te koop (volgens de klantenservice was er verkeerd ingekocht…), vandaag stond er echter rond 11.00 uur dat ze weer verkrijgbaar waren (dit keer stond erbij max. 1 bestellen, dus er zullen ongetwijfeld weer van die inhalige mensen zijn geweest die er 2 of meer namen) maar helaas, we werden wederom in de maling genomen op het moment dat we de bestelling rond wilden maken!

Zeer slechte actie van AH, ik heb inmiddels meer last van mijn slechte bui omdat ik me in de maling genomen voel dan wanneer ik er het dubbele voor zou hebben betaald!

Gewenste Oplossing:

Wanneer AH de actie verlengd en de mensen alsnog de kans geeft om het apparaat aan te schaffen tegen deze stuntprijs...

Alle klachten die gemeld zijn door Den en Pen