Klacht: Lauw eten & niet Compleet

op 27 september 2011 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenmiddag,

Zeer teleurstellend elke keer maar weer…
lauw eten, vergeten producten, verkeerde samenstelling hamburger…. word het niet serieus genomen? hoe kan het nou zijn dat ik 9 van de 10 keer altijd lauw eten heb en er dingen ontbreken van mijn bestelling. Laatste keer was een aantal dagen geleden *ik rijd voor mijn werk* vaak door de mac drive`s in en rondom Amsterdam/Haarlem.
Ik bestelde voor 37,40 aan eten bij de drive totaal niet kwaliteit, sausjes vergeten, hamburger broodje te weinig. verkeerde drinken enzovoort. Ik vind het echt heel vreemd dat juist Mac Donalds niet goed let op zijn kwaliteit van het product aan de klant. Daarbij is zorgvuldigheid ook niet de sterkste kant…

Gewenste Oplossing:

een reactie op mijn klacht, en tegoed bonnen voor meerdere menu`s! ik heb 37,40 aan eten besteld de laatste keer wat bar slecht was!

Alle klachten die gemeld zijn door marlies2011