Klacht: Laudius (oplichterij) een klacht die na een half jaar nog steeds niet is opgelost.

Paul op 01 januari 2020 over Laudius in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Opleiding aangevraagd, na 2 lessen zag ik al direct dat het niet up to date was. Een heel slecht geschreven cursus met spelfouten etc. Ik gaf het na les 1 al op en wou direct me geld terug en dit is mogelijk binnen 14 dagen. Nu zijn we een half jaar veder en ik heb nog steeds mijn geld niet ontvangen. Dit is een oplichtende bedrijf en ik raad iedereen aan om veder te zoeken (als je niet genaaid wil worden).

Gewenste Oplossing:

Geld terug plus een GRATIS opleiding naar keuze. Want de cursus en opleiding die jullie aanbieden en hoe jullie dingen oplossen is zeer amateuristisch.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Laudius

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Laudius nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Paul