Klacht: Lash Architect Carbon Gloss Waterproof False Lash Effect

op 07 oktober 2011 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deze mascara werd mij aangeraden bij de Etos en aanvankelijk was ik ook zeer tevreden. Echter na een maand blijkt de mascara al uitgedroogd en smeer ik allemaal klontjes op mijn wimpers. Dat lijkt mij niet de bedoeling. Dit geldt overigens ook (maar in mindere mate) voor de bruine Lash Architect 4D. Beiden hebben niet een romige structuur zoals je zou verwachten van een mascara.

Gewenste Oplossing:

Als dit vaker voorkomt zou ik graag een vervangend product ontvangen dat dezelfde eigenschappen heeft. Indien dit niet vaker voorkomt zie ik graag een nieuwe versie tegemoet waardoor ik weer overtuigd raak van de kwaliteit. Op dit moment ben ik namelijk van plan om een ander merk te gaan aanschaffen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 14 november 2011 om 11:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hebben haar een email gestuurd dat zij het product mag opsturen en dat wij haar een nieuwe terug sturen.

Alle klachten die gemeld zijn door Judith Tegels