Klacht: langs deze weg

op 20 december 2017 over Dettol in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb geprobeerd deze vraag te stellen via de contactsite, dit wil niet lukken. Vandaar even op deze manier, dit is dus een vraag, geen klacht.Sinds enige tijd gebruik ik Dettol perfecte hygiëne voor toevoeging bij de was. Op de verpakking staat dat dit bij het bakje voorr het wasmiddel moet worden toegevoegd. Tijdens de tv reclame wordt vermeld dat dit in het bakje voor de wasverzachter gedaan moet worden. Welke van de 2 is het? Ik wil het wel op de juiste manier gebruiken…

Gewenste Oplossing:

Na beantwoording.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dettol over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door ehuls