Klacht: Lange levering

op 11 juli 2017 over Brandeal in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wacht al sinds 10 juni op mijn bestelling. Op 22 juni moest het binnenkomen maar in de avond van 22 juni kreeg ik een bericht waarin stond dat het vertraging had. Het kwam nu 24 juni binnen. Het is nu 28 juni en ik heb niks te horen gekregen en ook nog niks ontvangen. Graag wil ik mijn bestelling hebben! Bestellingsnummer is 200098287
Gr Stijn van den Berg

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bestelling heb want het duurt wel heel lang zo. Anders geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Brandeal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Brandeal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat Brandeal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Brandeal

Heeft op 29 augustus 2017 om 10:05 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Stijn,

Tot onze tevredenheid zien wij dat je de bestelling op 29-6 hebt mogen ontvangen. We hopen dat deze het wachten waard geweest is voor je! Nogmaals onze excuses voor de opgelopen vertraging, deze betreuren wij ten zeerste.
We wensen je nog heel veel plezier van je bestelling!

Met vriendelijke groet,

Brandeal Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Stijn van den Berg 1998