Klacht: Lange levering

op 11 juli 2017 over Brandeal in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wacht al sinds 10 juni op mijn bestelling. Op 22 juni moest het binnenkomen maar in de avond van 22 juni kreeg ik een bericht waarin stond dat het vertraging had. Het kwam nu 24 juni binnen. Het is nu 28 juni en ik heb niks te horen gekregen en ook nog niks ontvangen. Graag wil ik mijn bestelling hebben! Bestellingsnummer is 200098287
Gr Stijn van den Berg

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bestelling heb want het duurt wel heel lang zo. Anders geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Brandeal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Brandeal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Stijn van den Berg 1998