Klacht: laag “ontspiegeling” op mijn brillenglazen bladderde er af.

op 09 september 2016 over Pearle in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn bril ongeveer 2,5 jaar. De laag “ontspiegeld” bladderde er af. Ik vind dit niet kunnen. Ik heb dit nog niet meegemaakt, en heb bij jullie een bril 5 jaar gehad, waar na 5 jaar de glazen nog steeds prima waren. Ik ben in Tilburg Heuvelstraat terug geweest,maar daar werd mij verteld dat er maar 2 jaar garantie op zit, en dat het onmogelijk was daar over te bellen, want daar zou de leverancier niets aan doen. Ik zou het wel fijn vinden als Pearl daar iets aan kan doen!!! Wel konden ze de laag eraf laten halen, maar ik heb me laten informeren dat er dan vlekken kunnen ontstaan.
Je kunt bij Pearl een zonnebril op sterkte gratis krijgen, of een tweede bril gratis voor je buurman, broer zus enz. maar iemand die vraagt om nieuwe glazen, omdat ze echt niet meer goed zijn, dat is onmogelijk. Hoe kan dat?

Gewenste Oplossing:

Als het licht er op een bepaalde manier op valt zien de glazen er echt niet uit. Ook het montuur vind ik voor 2,5 jaar al behoorlijk versleten, maar oké.
Ik ben tevreden als ik weer een bril heb met ontspiegelde glazen die nog even mee kan!
Graag u reactie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Pearle over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Pearle in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door brillenkoker