Klacht: Kwijtschelding aanvragen restbedrag

op 29 november 2016 over GGN Mastering Credit in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Doordat ik nu in de ziektewet zit en nog niets heb ontvangen van het UWV vraag ik over het resterende bedrag van kwijtschelding. Ik ontvang pas binnen 6 weken bericht hoeveel ik ga ontvangen van de ziektewet uitkering en hoe lang. Deze maand is beslag gelegd door het CJIB en de hypotheekverstrekker. Wij moeten komend jaar rondkomen van een loon minder dan het minimumloon waar nog vaste lasten vanaf moeten gaan. Houden niets meer over om te leven. Wij hebben ook nog de zorgen voor 2 kinderen, 11 en 14 jaar. Heb eerder via de site aangevraagd maar krijg geen reacties hierop.

Gewenste Oplossing:

Als er een oplossing hiervoor komt die ik heb aangevraagd. Wij hebben door de extra kosten die er bij zijn gekomen meer als de helft moeten betalen dan het openstaande bedrag!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar GGN Mastering Credit over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 dag geleden - Deze klacht is zojuist door GGN Mastering Credit in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door juliaw2016