Klacht: Krijg iets maar niet toegestuurd

op 28 februari 2018 over Hoist Finance in de categorie Vermogensbeheer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben in 2009 mijn baan en eigen huis kwijtgeraakt…had veel schulden bij de zorgverzekeraar….een jaar lang geen inkomen gehad omdat ik de eigendomsakte van mijn huis niet meer had….uiteindelijk wel goed gekomen….alles afbetaald bij de zorgverzekeraar behalve premie over gedeelte 2009 en gedeelte 2010…dit was dus ook het jaar zonder inkomen…november 2016 regeling getroffen met GGN….ik dacht dat alles was afbetaald want ik hou het exact bij….nu hadden zij dat betaald aan andere schulden en ik wist dus niet dat dat bedrag nog steeds openstond….afijn dat was nu eenmaal zo, maar HOIST claimt deze zelfde schuld en ik krijg daar maar geen afschrift van zodat ik bewijs heb dat ik iets dubbel aan het betalen ben….ik hoop dat u mij hiermee kunt helpen want blijkbaar is dit niet zelf op te lossen.

Gewenste Oplossing:

Als dit nu eindelijk eens afgehandeld kan worden en ik gewoon bewijs krijg dat het zwart op wit staat dat dit over dezelfde schuld gaat. Ik zou dit nou eindelijk eens afgehandeld zien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hoist Finance over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Hoist Finance in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hoist Finance een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hoist Finance

Heeft op 12 juli 2018 om 16:07 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door yolande.klink@gmail.com