Klacht: kraslot

op 01 oktober 2011 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wat ik jammer vindt is dat ik iets geven aan de collecte voor de gehandicapten,blijk dat ik een kraslot krijg.hadden ze dit geld voor de prijzen die wij kunnen winnen gewoon niet bij het geld voor de gehandicapten kunnen geven!!!!!!
plus dat wij als we dit lot zouden activeren ook gelijk toestemming geven voor benadering door de vriendenloterij.waarneer stop het nou eens met die adertjes onder het gras?????

Gewenste Oplossing:

geen toestemming voor benadering door wie dan ook van loterij bedrijven etc.wij geven gewoon geld voor de gehandicapten en willen niet lastig gevallen door derde of tweede.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Vriendenloterij in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vriendenloterij een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vriendenloterij

Heeft op 24 mei 2012 om 14:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

De klacht is afgesloten omdat deze gedateerd is.

Heb je een vraag over de VriendenLoterij? Kijk dan op onze klantenservice pagina: http://www.vriendenloterij.nl/klantenservice
Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Je kan hier ook doormiddel van een formulier contact opnemen met onze afdeling ledenservice.
We zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur. Ons telefoonnnummer is 0900 - 300 1400 (10 cpm).

Je kan ons ook een vraag stellen op Twitter (http://twitter.com/vriendenloterij) of Facebook (http://www.facebook.com/vriendenloterij).

Met vriendelijke groet,
Webcare Team VriendenLoterij

Alle klachten die gemeld zijn door als het zo moet