Klacht: Krant nog nooit op tijd ( of uberhaupt) bezorgd

op 07 juni 2016 over Het Parool in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een proefabonnement op het Parool voor mijn terminale vader, naar wie ik dagelijks om stipt 18 uur rijd om hem te verschinen en krant voor te lezen. Stipt 7 uur moet ik alweer terug zijn om mijn kleuterdochter op bed te leggen. Ik bel dagelijks over de late bezorgtijd ( of het geheel niet bezorgen), maar er komt geen verandering in de situatie. Wel stijgt mijn telefoonrekening en stressniveau drastisch… Wilt u alstublieft maatregelen treffen?

Mvg, Rebekka Engels
Heuvelstraat 76, 9673 BD Winschoten.

Gewenste Oplossing:

Als iedere dag mijn krant 1. Op tijd bezorgd wordt, 2. De juiste krant bezorgd wordt, 3. De krant uberhaupt bezorgd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Het Parool

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Het Parool nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RebekkaEngels