Klacht: kortsluiting op moter

op 03 september 2016 over Gazelle in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

onlangs geen onder steuning meer van mijn moter fiets is nog maar 3 jaar oud nog geen 3000 km mee gedaan op computer kwam een foutmelding c5 op te staan fiets binnen gebracht alle cencor nagekeken maar war was er aan de hand kortsluiting op moter ook mij computer naar de vaantjes hoe kan dit het is toch een gesloten moter compartement het heeft mij al 438 euro gekost voor nieuwe moter voor computer moet ik de rekening nog krijgen dit is hopeloos leve gazelle hahahah

Gewenste Oplossing:

een tegemoet koming van de leverransier

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gazelle

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gazelle nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gastmans