Klacht: Kortingscode verloopt tijdens vakantie

op 23 juni 2016 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een kortingscode ontvangen voor mijn verjaardag. Echter, dat was tijdens mijn vakantie en bij terugkomst was de kortingscode niet meer geldig. Ik heb 2 grote bestellingen geplaatst van ruim 500 euro zonder de kortingscode. Ik heb hiervoor de klantenservice gemaild. Deze gaf aan niets voor mij te kunnen doen. Ik vindt het zeer teleurstellend dat de code zo kort geldig is en dat er geen coulance bestaat bij een bestelling van ruim 500 euro!!! Ik hoop dat u via deze weg toch nog iets voor mij kunt betekenen.

Gewenste Oplossing:

Alsnog korting ontvangen op de gemaakte bestellingen van ruim 500 euro.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ivelina