Klacht: Komt gemaakte afspraken niet na, zeer onbetrouwbaar

op 29 mei 2021 over Hans Verhoef Auto\'s in de categorie Autodealers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hans heeft meerdere keren toegezegd wanneer de auto zou klaar zijn, niet een paar keer maar lees wel 9 keer, beloofd vervangen vervoer, deze moest voor een apk keuring, nadat hij mij 2 weken zonder vervoer te hebben laten zitten en meerdere toezeggingen verder uiteindelijk maar zelf wanhopig ander vervoer geregeld. neemt geïrriteerd zijn telefoon op wanneer je hem belt. geeft letterlijk niets om jouw of je auto,

Gewenste Oplossing:

Ik wil nu meteen mijn auto terug volgens de gemaakte afspraken of mijn auto terug en de 2500,- voorschot die ik heb betaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hans Verhoef Auto\'s nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EricdeBoer