Klacht: Komt geen water uit

op 29 mei 2016 over Krups in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag een nieuwe dolce gusto uit de verpakking gehaald. Super blij nieuwe glazen gekocht en meteen ontzettend veel koffie bij de supermarkt.. Kon niet wachten om een latte machiatto te proberen.. Nu blijkt dat het apparaat het niet doet! ik heb de watertank gevuld, cups erin, glas eronder, lampje groen.. Ik schuif de hendel naar warm en hij maakt geluid maar er komt geen water! Lijkt alsof er geen water uit de tank gepompt wordt.. Heb van alles geprobeerd maar zonder succes!

Aangezien ik de dolce gusto als cadeau heb gehad hoop ik dat dit een bekend probleem is die ik zelf kan repareren. Anders moet ik om de bon vragen en dat zou ik jammer vinden

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik kan genieten van een lekkere glas latte machiatto

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Krups

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Krups nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Krups in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Daul77