Klacht: Komt de gemaakte afspraken niet na

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn auto staat hier al vanaf september 2018 (Klus van 6 weken), Hans Verhoef Autoschade komt zijn woord niet na en houd je aan het lijntje met allemaal excuses (hij is daar erg goed in), elke keer als ik kwam kijken op de dag dat mijn auto klaar zou zijn (al 7 keer nu) zat meneer aan een andere auto te sleutelen.

Ik vraag mij af of ik mijn auto ooit nog terug ga krijgen.
Wanneer dat gebeurt laat ik het hier ook meteen even weten.

Het is een groene Toyota Celica T20

Gewenste Oplossing:

Doen wat er word belooft afgesproken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Verhoef Autoschadeherstel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Celica Groen T20