Klacht: Koffieaperaat voor half 10 buiten werking gezet door een medewerkster

op 26 mei 2017 over COOP in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom regelmatig bij de COOP aan de Zwartjanstraat te Rotterdam en haal een bakje koffie en doe daarna mijn boodschappen. Er is een medewerkster daar die geen zin heeft om te wachten tot de sluitingstijd omde koffieaperaat te schoonmaken en dat doet ze dan voor half 10 en rond half 10 is er geen koffie meer te koop. Ik zie dat er veel klanten koffie bij COOP kopen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben meestal tevreden en hou niet van klachten maar niet alle medewerkers bij COOP kennen goede service want uiteindelijk betaalt de klant hun salaris.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over COOP

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over COOP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Abdes1